Tervetuloa

Hei,

Olen Panu Leijala. Koulutukseltani olen Osteopaatti & koulutettu hieroja. Olen tehnyt töitä tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa vuodesta 2015 valmistuttuani urheiluhierojaksi. Suoraan valmistumisen jälkeen aloitin yritystoimintani Tampereella. Samalla työskentelin Pesäpalloseura Manse PP:n virallisena urheiluhierojana kaudet 2014-2015 & 2015-2016. Vastaanotoltani apua ovat saaneet lukuisat erilajijen ammattiurheilijat, kuntoilijat, sekä toimistotyöläiset. Työskentelen arkisin Kauppakeskus Kaaressa Terveyskulmassa (Easyfit, 3krs.) ja viikonloppuisin Pitäjänmäellä Hierontamestareilla (Purotie 3 c). 

Perustan työni tutkittuun tietoon ja päivitän jatkuvasti osaamistani. Alkuhaastattelun ja tarkan kliinisen tutkimisen kautta suunnittelen yksilöllisen hoitosuunnitelman juuri sinulle. Hoidoissani yhdistyvät hieronta, nivelkäsittely, dry needling ja terapeuttinen harjoittelu. Manuaalisen terapian avulla tavoitteeni on löytää kestävämpiä keinoja vaivojesi poistamiseksi. Annan myös tarvittaessa kotiharjoitteita, jotka tehostavat hoitoa ja ehkäisevät vaivojen uusiutumista. 

Oma kilpaurheilutausta keskittyy pesäpalloon, jääkiekkoon ja yleisurheiluun. Kilpaurheilu on loppunut, ja vaihtunut harrasteluun lentopallon ja kuntosalin parissa. 

Koulutuksia:
• Osteopaatti Amk (2016-2020) 
• Koulutettu hieroja, urheiluhieroja
• Dry needling professional  (kuivaneuloitus) 
• Alaselkäkivun moderni kliininen päättely & Cognitive Funktional Therapy (CFT) 
• Tendinopatian taustat ja hoito (esim. akillesjännetulehdus, plantaarifaskiitti, tenniskyynärpää)
• Personal trainer (FISAF/EHFA)

Tervetuloa!

Copyright (c)2018, Urheiluhieroja Panu Leijala